Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sin egen regissör

bilden
skälver och
spricker

så lätt
så fort

jag sticker näsan
utanför

det kan räcka
med en oväntad
vindpust

eller dina ord
som skar som knivar

i bilden
den gången då

jag

vågade mig ut

ur det jag då trodde
var min borg

men som visst
var


min cell




Fri vers av Emanuel H
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H