Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

+ - 0



medlidandet värst när
det är som störst

grym är grymheten
även som minst

likgiltigt stör mig intet
något

sök mig blott en plats i
din rosengård
använd blad
och törnen

förbered en krona
passande mitt rakade
huvud
( och krön mig
till din drottning )




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-20 12:51



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Texten känns sårbar just denna slinga kryper in.
sök mig blott en plats i
din rosengård
använd blad
och törnen
får mig att tänka ske din vilja inte min.

Eva
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real