Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A

 

Dinosauriefobi steker stenansikten som patrullerar runt stadens bleka anlete. Krampanfall bakom uppbyggnader av muskler vandrar i knytnävslagen emot den fria viljan. Fingrarna stöter bort problem mellan lösningarna.Allt är Uppenbart när man tänker efter. Viljan är diamanten.

Men vem polerar den?




Fri vers av "Dempa"
Läst 449 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-20 23:23



Bookmark and Share


  Arowana
Ett språk som spränger vallar av uppfattningar. Bra som fan.
2009-04-22

  Björne.H
Bilder i blandning från medeltid till nutid vandrade förbi när jag läste den här i ett gemensamt sträva, sträva, sträva men vem sköter om dig? Du / jag är diamanten. Bra skrivet.
2009-03-26

  Roula O
Fina rader!

"Viljan är diamanten."
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"