Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floder av liv

Visst värker jag
När liv brister
Visst värker jag
När liv mister

Visst gråter jag
När tankar värjer
Visst gråter jag
Av livets färger

Visst lever jag
När livet lutar
Visst lever jag
När livet slutar




Fri vers av Fredric
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-21 04:14



Bookmark and Share


    Ling
Mycket fin, den har ett lugn över sig. Gillar speciellt "visst gråter jag av livets färger". Vackert :)
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric