Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakt

Du jagar tid,

du jagar kalorier.

Du jagar kärlek,

du jagar bekräftelse.

Du jagar pengar,

du jagar status.

Du jagar lycka,

du jagar tillfredsställelse.

Du jagar,

men allt du jagar är livet ur dig själv.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-21 10:00



Bookmark and Share


  Miss Mod
Dagarnas sanning.
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver