Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i was just so happy in your boxers and your t-shirt


saknaden

du brukade spela piano för mig när vi skulle sova
det lät fint även om du inte hade något piano hemma
det var fint att höra dina fingrar slå mot täcket
och allt var så varmt

jag skrattade och du kände på min mage
hur den drog ihop sig
dina händer var så lena och taniga
och du kramade mina händer i dina

du fyllde år och jag bakade en kaka åt dig
vi åt hela på tio minuter medan vi kollade på tv-shop
du sa att vi borde köpa oss en träningsmaskin
men du visste inte att jag spydde upp allting när jag gick på toa

din favoritfilm var white chicks
jag skrattade aldrig åt skämten log bara åt dina asgarv
dina sneda tänder och dina blodröda läppar
var det enda jag ville se

jag läste i böcker från trettiotalet för dig
när du inte kunde somna
vi kunde inte förstå meningarnas uppbyggnad
men allt var ju så varmt

(men vad var det du inte ville ha längre)




Fri vers av hets
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-22 00:32



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket snyggt detta!
2009-02-22

    Ling
De där speciella minnena som definierar personer definierar så mycket en själv. Bra skrivet!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets