Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmer mig..

Mitt i det frusna kalla
strör du ditt varma
det himmelska ljus..
lyser min väg mina steg
utan rädsla utan fruktan
att förfrysa att gå fel..
går jag framåt, trygg med dig
vet du alltid värmer mig..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 13:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett mycket fint vittnesbörd som jag vet att Jesus gläder Sig över.
2009-02-22

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP