Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En källa..

Det finns en källa
som aldrig sinar..
ständigt flödar fram
med det friskaste vatten
porlar som ljuvaste musik
för min själ att lyssna..
att dricka till mättnad
Kärlekens eviga källa







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 13:43



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kärlek porlar som en vårbäck här, fint !!!
2009-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Den har sin upprinnelse i himlen.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP