Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: Fredric Gustafsson (2007)
(ja, de små svarta prylarna är ögon!)



jag ser dig...

känn dig bevakad
jag har tusen
ögon i din nacke

men jag säger
ingenting
jag är tyst




Fri vers av Fredric
Läst 371 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-22 20:52



Bookmark and Share


  Blåbäret
en konstig ilning i nacken sprider sig...tystnaden skrämmer i sin känsla av närvaro...bra!
2009-02-23

    Erika H
och det är just detta som är läskigt

känslan av att vara förföljd men inte veta säkert, aldrig höra några ljud eller få någon förklaring

snyggt!
2009-02-22

  Fredric
Kammussla kallas denna rackaren, även om
den är lite dold under "dammet". En
riktig delikatess..
2009-02-22

  Ex¤animo
Mycket märklig...bild. Vad kan det vara? Låt mig gissa, en havsspion?
2009-02-22

  Maria Natasja
Me like!
2009-02-22

  Suzy med punkterna
Tjusigt
2009-02-22

  greajt
åh... så känner jag mig
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric