Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp för himlens fallande moln!

-TYSTNAD!

Skrek någon ut över staden
Över den tysta stadens tak.

Människorna var redan tysta.
Rädslan för framtiden
spred sig liksom pollen i luften.

En framtid
en oviss framtid

Uppritad på gamla fotografier
hemma hos den gamla lyckliga mannen
Han kände lycka och längtan
Längtan efter livets början

-TYSTNAD!

-Se upp för himlens fallande moln!




Fri vers av svartasfalt
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-09-04 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartasfalt
svartasfalt