Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någon som förstår mig?


smit från verkligheten

smit från verkligheten
smit från allt
kasta säkerheten
kasta allt
allt vi stulit
ta tillbaka allt
smit från verkligheten
smit från allt




Övriga genrer av Sebastian VIP
Läst 660 gånger
Publicerad 2005-09-04 23:42



Bookmark and Share


    jennystyle
jag håller inte riktigt med, fine att fly verklighen är kanske inte lösningen på allt men fan så skönt:) ibland har man ältat saker nog, då är det dags..
Du har ett skönt flyt och sammanfattar frihetskänslan på ett skönt beskrivet sätt!!! det är så ja känner när jag läser iaf. lägger till favorit, tack
2006-02-23

  Ms Lovecraft
I wish I didn't but I do. Men det är inte lösningen.
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet