Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna text blev skriven december 2003


Om jag fick säga (det jag ville)

Har du någonsin lyssnat på någon,
som berättat om livets motgångar?
Har du någonsin förstått vad dom pratat om?
Dom erfarna, dom som kan livets varje kurva.

Du skulle inte tro mig,
om jag fick säga det jag ville.
Du skulle aldrig förstå,
om jag fick säga det jag ville.

Har du någonsin berättat för någon,
om dina erfarenheter, trots din unga ålder?
Har någon förstått vad du pratat om?
Som om du kunde livets varje kurva.

Du skulle inte tro mig,
om jag fick säga det jag ville.
Du skulle aldrig förstå,
om jag fick säga det jag ville.

© anniks




Fri vers av anniks
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-09-05 08:44



Bookmark and Share


  Fredric
om du fick säga, det du ville så tror jag att de andra lyssnar.. Bra retorik i språket.. Lite Martin Luther, I have a dream! ;-)
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva