skelett

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skelett




föräldraskap

du föds
inte till
utan
du blir

du kan
inte
sluta
längre

skrik
tandagnissel
gråt
huvudvärk

kontrast
tränger
undan
allt

till

kärlek
större än
hjärtat
rymmer




Fri vers av Fredric
Läst 417 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-23 22:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ingenting i jämförelse. Bra skrivet
2009-02-24

  peter markurth
bra flyt
2009-02-24

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm precis så ja...slutraderna är ju så sanna så :)
2009-02-24

  Sladjana Zubcevic
"kärlek
större än
hjärtat
rymmer"
Underbart skrivet!
2009-02-24

  Ex¤animo
Det är så det ska vara...och kärleken är bränslet till att fortsätta.

Vackra ord på vägen - framåt.
2009-02-23

  Robert Brandt
fint skrivet(du får även en applåd)
2009-02-23

  Yrre VIP
Härlig!
2009-02-23

  Maria Natasja
Bra mannen!!! Tummen upp, eller vad man säger!!:)
2009-02-23

  Blåbäret
lutar mig tillbaka och läser än en gång...applåderar samtidigt en bra stund...
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric