Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen före då ... Niklas 19 år.


So what ?!



Kommuner sparar pengar och energi
på bekostnad av de ungas obetänksamhet
de med plastdukar täcker poler och
bassänger
den vilar tung och strax under ytan sig
förrädiskt gömmer.

Tisdag övergick till nationaldag
solig värme trots att det var natt
lockade ungdomarna att ta sig
försommarens första dopp.

De fann dig vid midnatt på bassängens
botten
samma dag badade där oljiga feta kvinnor
och magra gamla män trampade ystert
vatten
solen gick i moln skamset gled skuggan
skyddande över silhuetten av din unga
kropp.





Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 09:32



Bookmark and Share


  Vildand VIP
Ja, han var mitt bonusbarn. Hans datastol och tandborste kommer alltid att få vara kvar ...
2009-02-28

  Miss Mod
Egen sorg?
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real