Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April




April, du ljuva våraflämtande famntag,
vi ses väl igen?
När du lämnade oss lovade du
att bitterheten som följde skulle
sköljas bort av din eviga återkomst.
Kommer du alltid tillbaka, April?
Eller lämnar du oss i en svartnatt vinterstad,
sovandes föralltid?
Rädda oss April,
frälsa oss Vår,
kom åter och kyss vår sky
så att den rodnar mjukt av eufori
och så att vi aldrig mera
hejdas
av kyla och Landet Lagom.
April, älska du med oss
smek ljummet vatten
vidrör du knoppar till extas.
Åh, April, återkom, explodera, och lämna oss
aldrig mer igen.




Fri vers av om en Siri
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-24 11:11



Bookmark and Share


  greajt
mums... jag vill också ha april
du är superb <3
2009-02-24

  elden
Landet Lagom når inte fram och April kommer alltid tillbaka

älskar din poesi
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri