Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prins i italienska gympaskor

Min prins har italienska
Gympaskor
Svävar högt över molnen
I himlen där han bor
Och när han skrattar
Skrattar alla
Hela världen ler tillbaks
Han är helt otrolig
Och han springer som en galen...

Och jag tänker att imorgon
Kanske han vill komma hem
Kanske är han redan hemma
Här i himmelen
Det är så svårt att vara rolig
När man bara vill gå ut
Men jag försöker hålla masken
Och inte tappa det
Som håller mig kvar

Du står i vägen, älskling
I vägen för dig själv
Så ta ett steg åt sidan
Min gud, det har du råd med
Efter alla dessa dar
När vi blickar upp mot himlen
Så finns den ändå kvar
Och jag hoppar ut
Faller ner
Och drunknar...
I dig




Fri vers av Lilla Lina
Läst 492 gånger
Publicerad 2003-09-23 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina