Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lånar grabbens täcke eftersom han tagit mitt...


Om jag har bilar på mitt påslakan
betyder det att jag drömmer i racerfart då?
eller är det bara snarkningarna
som förväxlas med brummande motorljud?
och hur förklarar jag avgaserna?
farliga för omgivningen i vilket fall som helst
och i mina drömmar
är drömbilen tecknad
äh, tutar i sömnen
växlar ner
och drar iväg med slirande däck in i drömmarnas värld




Fri vers av glittertindra
Läst 228 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-24 21:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vilken strålande humor Du har.
Applåd!
2009-03-16

  © anakreon VIP
Det enda felet med galghumor,
som du har gott om, är att
den får oss människor att
uthärda mer än vi borde.
Varm kram
Carl-Erik
2009-02-27

  Berit Robin Lagerholm VIP
En text som bara får mig att le.
2009-02-25

  lodjuret/seglare VIP
du har humor du, det är bra, vädringsfönster är också bra, men de har inte lika mycket humor för de släpper in kylan
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra