" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Humanisten

Tusenfotingar borstar vägen ifrån sten.

Trötta fötter vilar i huvudet.

Vandrar ständigt.

Tårgassvidande episoder trillar i tårar.

Trötta tankar vilar i huvudet.

Funderar ständigt.

De fagra faller i änglarnas händer.

Trötta nypor vilar i huvudet.

Älskar ständigt.

 

 




Fri vers av "Dempa"
Läst 410 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-02-24 23:45



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Berörs på ett abstrakt sätt av denna...

gillar lekfullheten och mjukheten som finns i dkten.

applåder!
2009-03-10

  Roula O
vackert!
2009-03-01

  Eaglemountains VIP
vacker och sann!
2009-02-26

  Pytti
Ännu en gång väldigt vackra ord av dig
Blytungt och fjäderlätt på samma gång
Tack...
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"