Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom ögat..

Bortom dimmors hölje
det ögat inte kan se..
bortom allt som finns
runtomkring, allt
det jordiska..
av materia utan liv
materialismens döda
förnimmer själen liv...







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-25 09:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det handlar om att ha sina rötter planterade vid källan (Ps 1).
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP