Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honung och mandel

 

 

Din mun, en triumfbåge
under längtans broar
forsar lusten
mandelögonen
lutningen åt öster
förde mig tvärsigenom
det ostundbara

du sa jag var len
inget kunde vara
mera sant
honung och mandel
har den verkan

saknar gör jag
om än mest på lek
men kom hit du sköna
du som bröt gränsen
mellan tid och verklighet




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 327 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-25 14:19



Bookmark and Share


  Henrik Svensson
"...du sa jag var len..."
Ärliga och härliga ord i ett intimt ögonblick :-)

rysning längs ryggen...

tänkte
"...vind i genomskinliga gardiner en sommarkväll på landet..."

samma tanke som jag får när jag hör Winnerbäck och hon (Miss Li?) sjunger duett på hans senaste skiva...
tror det är basfiolen som gör det...

iallafall skitbra...

:-D :-)
2009-02-25

  Maria Natasja
"du som bröt gränsen
mellan tid och verklighet"

oj, vad snyggt.
Mycket bra!
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund