Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörande poesi

När orden fattas, när inte något finns att tillgå när man beskriver
hur berörd man kan bli av någon som så otroligt vackert i poetiskt form skriver
då man känner att personen utstrålar sån känsla via den vackra lyrik som är uttryckt
då till och med tårar smeker kinden, och det egna sinnet känns tryggt

då hjärtat och själen har samspelat och sammanfogat fraser som ger en känslans injektion
ögat som vidarebefordrar denna sköna komposition
till hjärtats och sinnets trådar som påverkar och sänder signaler
som skapar en tillfredsställelse och även påverkar våra tårkanaler

denna sanna poesi, som uttrycks av starka känslor influerar
hela betraktarens inre, så känslosamt och raderar
för stunden allt negativt som finns i det egna sinnet
och sparar detta vackra stycke för all framtid i det egna minnet




© Ted Örnberg 2009
Foto:www.fotoakuten.se




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 856 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-02-25 18:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt suveränt Ted.
Du får mig också att storgråta här.
Applåd och bokmärke!
2009-02-27

    ej medlem längre
Fint skrivet om berörande poesi!
2009-02-26

  anits VIP
Mycket vackert och berörande,
skriver du här, så skönt det är
att bli berörd och rörd, av allt
det vackra och fina många skriver
2009-02-26

  -Ulla Tilemo- VIP
Ja det är verkligen sant. När man läser något riktigt vackert, som är skrivet med hjärta och värme, då glömmer man bort all världens elände. Och ju mer man läser av den sorten, desto mer sköna stunder får man.....Bravo! Applåd
2009-02-25

  Roula O
Otroligt vackert skrivet..berör enda in i själen och man tackar Gud för en sådan vacker poesi.

*applåder* bokmärke
2009-02-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
När orden tar
klart man dom
spar, tills man vill
läsa igen, det så
underbara, liksom
detta där då Du så
fint och vackert berätta!
********************l
2009-02-25

  Yrre VIP
Så är det!
2009-02-25

  Maria T
Nu rinner mina tårar.
Bokmärke, Applåd
2009-02-25

  Suzy med punkterna
Så berörande beskriver du känslan av att bli berörd.
2009-02-25

  Sladjana Zubcevic
"denna sanna poesi, som uttrycks av starka känslor influerar
hela betraktarens inre, så känslosamt och raderar
för stunden allt negativt som finns i det egna sinnet
och sparar detta vackra stycke för all framtid i det egna minnet"
Vackert skrivet!
2009-02-25

    Bodil Sandberg
ja så sant..det finns poesi ..som raderar det negativa för stunden..när det varit en svår dag..är det underbart att söka sin ro i det skrivna ordet..- och här i din fina dikt..finner jag ro
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP