Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..här kommer en repris,-blir borta några dagar,-allt gott till mina vänner!


Imorgon






Skeppsbruten och utmattad
drömmer jag om flygfisk
som glidflyger för att komma bort
från hungriga rovdjur



Attraherade av eldflugor
glömmer dom sin rädsla
luftseglar och tror
att dom kommit till himlen



imorgon


redan i morgon


sätter jag nya segel på mina drömmar




Övriga genrer av Bim
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-26 10:01



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vilken underbar farväl och på återseendetext
Allt Gott till Dig, vår fina stora poet
och en alldeles vanlig människa
2009-02-26

  jardan
Mina tankar fylls av dina rader - tack
2009-02-26

  Yrre VIP
Tänker och reva ner och fixa nya, vita.
Stärkta. Som du.

Tack för tänkvärda rader.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Bim