Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är dålig på att tacka så jag gör det så här.


888

Stycken stärkande, värmande, underbara helt fantastiska
APPLÅDER!!

Tack så innerligt mycket ni snälla!




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-02-26 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP