Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schizofreni

 

Han är är förstörd!

jesus har en tvilling

och mamma knyckte han!

 

Jag springer, springer, springer

15 meter fort

utan kläder

Mina fötter väntar på mig när jag kommer hem

taggarna plockar jag ut, på rasten!

 

Silversjö och silverland

jag bor i djävulens hydda

där han föder barn som en annan dricker vatten

Jesu´vin han insuper i natten

och varelser, snälla goda varelser

som varit ensamma i seklen

de gnagar han på!

 

Gud har en bror

han heter magnusson

Iqa arbetar han på

jag fick en gratis plastkasse av honom idag

och han bad mig att hänga upp honom i taket

jag svarade, ja visst!

för jag vet ju hur jobbigt det känns

att jobba i affär

 

för minimal lön!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-26 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*