Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster Kaos vaknar till liv igen..



Ta mig då om du kan!
skrek Syster Kaos
och spred sina ben
för vinden



Take me then if you can!
shouted Sister Chaos
and spread her legs
for the wind




Fri vers av Herr Ångest
Läst 388 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-26 20:31



Bookmark and Share


  Lindsy
Nej, ingen kan fånga henne... ;)
2009-09-17

  peter markurth
bra
2009-02-28

  Gisela Nordell
underbar i sin koncisa korthet!
2009-02-28

  Maria Natasja
Syster Kaos....:)

Låter som en syster till Lilla my!

Snyggt.
2009-02-26

  L Patrik W Johansson VIP
hahaha jag blir galen...se min senaste kommentar till Lily Lisbon

Be well,
LPWJ
2009-02-26

  Mr Lindemann VIP
Vinden susade in med en pust
syster sade då inget knyst

Med orkanens hastighet så
benen bröt itu i ett nu
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest