Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

njutning på min tunga



mörk som natten
tar jag ut den ur sina gömmor
omisskännlig doft
av njutning
det rinner till
låter värmen i min mun omsluta
och suger
länge
mmmmmm

choklad....





Fri vers av glittertindra
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-27 19:57



Bookmark and Share


  W.Riter
Mmmmm....Fazers....
2009-03-04

  karenina VIP
mmm, gillar... :-)
2009-03-01

    ej medlem längre
Överraskande god avslutning på texten...
2009-02-28

  Lilla My* VIP
He he**Japp...eller mörk choklad jaa...mums**:)
2009-02-27

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ler stort.
2009-02-27

  greajt
åh nu blev man ju allt lite
chokladsugen på mysigt sällskap
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra