Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En krånglig kvinna



Mina tårar heter givetvis något helt annat än vad du
vet namnet på.
Där jag går så svullen av innebörd men utan
just något att säga.
Full av hemliga tecken men avsiktslös.

det kanske ser ut som om jag går
men kom ihåg att det alltid är du som sviker.
Mina terrordåd uppstår för att du ska missförstå
eller förstå.

Man skapar inte dikt på sin oförmåga,men
nu har jag skrivit en dikt:

" svärdet i stenen
tecknet i pannan
räck mej handen
så blir jag en annan,
kniven i hjärtat
i centrum av solen
se mej i ögat
och jag faller av stolen.!

(plats för skratt)




Fri vers av Ulla Jonsson
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 09:53



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Härlig blandning av ord och en härlig titel. Vi är nog lite krångliga ibland vi Qvinnor, men det är ju inte så lustigt.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ulla Jonsson
Ulla Jonsson