Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röd

Jag gav bort allt mitt röda
och allt föll sönder fortare än jag trott det skulle,
men kanske en annan, en ny röd kvinna ska ge mej tur
kanske ska jag smycka henne med glimmande segertecken
och verkligen tro på henne och ge henne ett namn
som mitt eget fast egnare.

Det är ju inte så att jag fryser.
jag hetsar, jag hettar, tjocknar till en brygd av möjligtvis blod.
Det är ju inte så att jag längtar i det blå,nej jag kräver.
jag har bestämt mej, jag återtar, jag återkallar
och bränner mej renare för nästa gång




Fri vers av Ulla Jonsson
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulla Jonsson
Ulla Jonsson