Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsätter gräva bland gamla dikter,den här tiden minns jag...


Ljusnar

Saltet ger mej ett barns ansikte,
allt vatten föder mej
mjukt mjukt
och ljust ljust

och den varma doften av sandelträ
bär framför mej
gungar i lufthavet
revor av ljus i vargamörkret.




Fri vers av Ulla Jonsson
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulla Jonsson
Ulla Jonsson