Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts kärleksdikt

Sötstungen, lustläppad
naveltung och varsamt befriad
Tillbaka i mjölkhavet
i nakenhetens soldis
möjligen välsignad med tillfällig fred

Sötslungad, uttunnad
ingenting sådant som fred existerar
Bara klingor som korsas
rasande
men fruktbara vindar
och en sötare koncentration än någonannanstans!




Fri vers av Ulla Jonsson
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulla Jonsson
Ulla Jonsson