Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten solstrimma


nuddar den frusna själen
fladdrande
i det trasiga fönstret

nästan utanför




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 219 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-02-28 12:34



Bookmark and Share


    wildrosen
Ger en strimma hopp ..vackert..
2009-03-12

  Suzy med punkterna
Mycket bra!
2009-03-01

  durr
o så anades lite värme .Den är fin denna,jag kan associera till mitt liv o lite upplevelser 2 veckor tillbaka
2009-02-28

  Caprice! VIP
men trasigt fönster
behöver inte putsas -
alltid någonting...


Kanonbra avslutning!
2009-02-28

    Maria Malm
I rätt ljus blir allt klart..snygga slutrader.
2009-02-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
vemodigt och bildrikt nära
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren