Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon Älskling


Inatt förde tre liter öl hem en idiot
Han sitter i min säng med rockfrillan
och en cigg i munnen

Tänk om hans stubb kunde ta eld
tänk om han bara kunde få lite glöd
på sitt brösthår
som fattar en spridande eld
som hugger tag i hans bröstvårta
och HELVETE
han BRINNER
och smilegroparna
och musklerna
och rockfrillan
och plötsligt återstår bara
en sothög

Han tittar på mig
genom rockfrilleluggen
och ler

Jag ler också






Fri vers av Zara VIP
Läst 645 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-28 19:35



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Beskrivande snyggt
2009-08-25

  amarcord
Du är verkligen grym! Vilken fantastisk gestaltning i inledningen!
2009-06-27

  blaite
Ångest morgon..gå och dö till den som sover sked utan att fått löfte typ..fan vilken rolig story..
2009-06-26

  andreawolf
åh gud vad jag blev glad när jag såg att du hade lagt upp nytt!
detta är totalunderbart. jag sitter och ler.
2009-03-02

  Cattastropher
Lilla Zaara blivit "stur"


pussar och RåcKaR LåSS på dig ur min catta - LUR!!!

tuttt tuutt alla idioter !!

ni e R a R a
2009-03-01

  Aisha VIP
---:-)
2009-02-28

  Måna N. Berger
Och han anar inte vad du nyss tänkte.. :)
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Zara
Zara VIP