Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av sommar


Ute snöar det och är kallt

Här inne doftar det sommar

Min man kokar svartvinbärssaft




Övriga genrer av eva m h
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 19:36



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Underbart
koka vinbärssaft
mitt i vintern!
2009-02-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den där dofta mumma.
2009-02-28

  Mr Lindemann VIP
solen när vingar

luften andas in ljud
våren nalkas stort
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

eva m h