Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker alltid nå...

 

 

 

Försöker alltid nå...

det jag aldrig kunnat nå



Försöker alltid bli älskad

av de jag aldrig blivit älskad



Jag försöker alltid klättra

upp ur graven



Men nu...

det blir allt klarare

att jag tillhör

underjorden...




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 19:45



Bookmark and Share


    sårosa
känner igen mig ...

bra!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*