Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min systers läppar

 

 

Utan din mask

var ska du gömma dig

om inte bakom min systers läppar!

Där du ruttnar och dör

 

Låt cancern ta er båda!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-01 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*