Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din förbannade syster

 

 

Vem är jag.

Din förbannade syster!

 

Vem är Du.

En patetisk myra

Och din man

 

Vem är han!

Mitt dragande bagage!

 

Vilka är Ni.

Två ynkliga myror

som jag krossar

Två ynkliga nyror under min sko!

 

Maskar som Vägrar att DÖ!

 

Säg mig

Vem är jag!

Om inte din förbannade syster

som önskar livet ur ER!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-01 11:32



Bookmark and Share


  Ronny Berk
syskonkonflikt berättad med kraftfulla ord och uttryck, ja...
2009-04-04

  Svartsilver
Aj då här går det hett till
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*