Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som kommer och går

 

Jag planterade doften,
av din sista kärlek

den du smekte
runt min höft

nu blommar den
i någon annans öga

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 319 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-01 21:35



Bookmark and Share


  issac.a.m
Så vackert....
2009-03-11

    Jnåt
fint och fyndigt!
2009-03-02

  Ulf Lagerholm
vacker och konstaterande
2009-03-02

    Maria Malm
Snyggt formulerat.
2009-03-02

  Lili Samuelsson VIP
"nu blommar den
i någon annans öga"

himlans snyggt,allt det här
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund