Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger mig styrka

 

älskar att finnas för dig

det ger mig mening

att vara den du vilar dig mot

ger mig styrkan jag behöver

 

älskar dig

behöver dig...




Fri vers av sunnanvind
Läst 438 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-01 22:06



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så ljuvligt om den kärlek som växer sig så stark av att man behövs! Underbar text! Applåd
2009-03-08

  anits VIP
Vackert och kärleksfullt till
den som ger styrka
2009-03-03

  Freeman
Dina ord ger styrka...hopp och tro...så vackert du skriver!!!
2009-03-02

    Bodil Sandberg
Härligt öppet och kärleksvarmt..hur vi i ren kärlek kan finna styrka..ge och ta..ur den gyldene vågskål
2009-03-02

  Eaglemountains VIP
Vackert och kärleksfullt till den som ger styrkan och meningsfullheten ....
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind