Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag tar dig i min famn

Om jag tar dig i min famn, stannar du kvar där då?
Om jag håller i din hand, vill du dansa med mig då?

Om jag håller takten, håller du den med mig då?
Om jag trampar upp din stig, vill du gå på den med mig då?

Jag låter dig inte falla, älskade du, mitt framför dina ögon har du din klippa,den som ständigt ska vakta din rygg.

Jag tänker sparka bort alla stenar, alla hinder, allt som kan få dig att falla,
Förinta det som kan skada dig.

Förstår du , att jag värderar dig oändligt högt ?




Fri vers av kajsakimmegren
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-02 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kajsakimmegren