Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text/dikt till en vän som står mig väldigt nära :)


Om du bara förstod

du pratar om spöken som äter upp dig innifrån,
vet du hur mycket jag vill ta bort dom?
Du stänger in dig i dig själv,
men älskade vännen, släpp in mig.
Låt mig få värma dig med min kärlek,
låt mig få visa dig att det inte är farligt.
Utan att världen egentligen är vacker.

Kom, ta min hand, så ska jag visa dig hur vackert allt är.
Jag ska torka dina tårar, plåstra om dina sår.
Jag ska bära dig på ryggen, när du inte orkar gå längre.
Jag ska stryka ditt hår o vagga dig i famnen.
Kom min vän, kom så ska vi hoppa på små moln, vita och
rena.

Jag värderar dig, otroligt högt.
Jag vill bara vifta bort allting, allt ont som bor inom dig, och
erätta det med söta små blommor istället.
Jag vill hela din själ, och sudda bort alla synliga ärr.
Så du aldrig mer kan bli påmind, om det som gjort ont.
Så du kan leva, lugnt och fridfullt.

Du är vacker.
Jag önskar att du kunde se dig, så som jag ser dig.
För jag har aldrig sett en själ, så vacker som din.




Fri vers av kajsakimmegren
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-17 11:02



Bookmark and Share


  tova nilsson
Om jag säger tack, så förstår du nog hur jag menar.
Om jag säger att du är duktig, så hoppas jag att du tror mig.
För det är du.
Du är fatastisk.
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

kajsakimmegren