Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text till min finaste fästman på våran 10 månaders dag :)


När allting egentligen ska färgas grått

Älskling , när allting egentligen ska färgas grått och förlora all sin lyster,
så står du där som en hjälte och tar mig i din trygga famn.

Du håller hoppet uppe med dina varma ord, du får mig
att le, tack vare dina vackra,snälla ögon.

När jag är med dig , då vågar jag, då är jag modig.
Jag slipper skämmas för vad jag är, eller vad jag inte är.

Du tar mig för den jag är , och det är en känsla jag knappt kan beskriva,
det känns så himla fantastiskt.

Du tog mig med storm, på en gång.
Jag kunde inte slita mina ögon från dig, inte ens om så
för en sekund.

Älskling,min prins, du är det absolut dyrbaraste i mitt liv




Fri vers av kajsakimmegren
Läst 257 gånger
Publicerad 2009-05-14 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kajsakimmegren