Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du, bara du

Aldrig någonsin skulle jag kunna lämna dig ,
inte för någon, eller något.

Ringen på mitt finger, är ett bevis på min kärlek till dig,
men ibland så känns det som att jag skulle vilja visa dig mer,
hur mycket jag faktiskt älskar dig

Du är så mycket mer, än bara min fästman, du är mitt liv,
min kärlek, både min första och min sista, för mitt liv, det vill
jag spendera med dig


När du får mig att skratta, det är då mitt skratt är som mest äkta,
samma sak med mina tårar
Ingen får mig att le som du får, och ingen får mig heller att gråta, som
endast du kan
Men älskling, det är ingenting negativt, utan bara ännu ett bevis
på hur mycket jag faktiskt älskar dig

Om jag kunde, så skulle jag ge dig allt du bad mig om,
jag vet att du älskar mig, precis lika mycket som jag älskar dig
och det älskling, betyder mer än allt !




Fri vers av kajsakimmegren
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-19 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kajsakimmegren