Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt som jag har skrivit till personen som ligger mig varmast om hjärtat , min fästman kim olofsson <3


min tvillingsjäl

i de bra drömmarnas värld, där är allting perfekt
bara fina gröna ängar, fåglar som kvittrar och
en stor fin sol som lyser starkt
glada skratt och massa lycka
rosa moln som man hoppar på , och man kan inte ramla av
älskling, min finaste ängel...
när jag är med dig, när jag har dig vid min sida..
behöver jag inte drömma detta , för med dig så är detta min verklighet

du säger att jag är fin, men älskling det är du som gör mig fin
med dina varma ord, dina kärleksfulla blickar,
så får du mig att lysa, lysa starkare än stjärnorna i natten.

med dig så finns det alltid hopp, aldrig något tvekande
det finns alltid ork, och man känner sig aldrig misslyckad.

av alla miljarder människor på jorden,
så är det du som får mitt hjärta att slå extra hårt
du som får mig att le samtidigt som tårarna rinner.

vi hör ihop på något sätt , du & jag.
Du , min tvillingsjäl är det bästa jag har.

Jag älskar dig!




Fri vers av kajsakimmegren
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-01 22:38



Bookmark and Share


  tova nilsson
Kan ju inte hjälpa, att jag ler lite fånigt av att läsa.
Gulligt, så gulligt.
2009-05-05

  Tera
Så sött...känner igen känslan....tror jag..
denna fick mig att bli lite löjligt glad för en sekund eller två!
Applåd!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

kajsakimmegren