Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är nästan ingenting


världsalltets oändlighet

innefattar allt

du och jag

hela jorden

så små

inte större än en flyktig tanke

som färdats

ljusår

från en annan planet

du är

men ändock

nästan

ingenting




Fri vers av L.byström
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-02 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström