Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om flirtandets konst och spelets maktgång

 

Jag saknar dig som hundar gör,
viftar så där på svansen
och ler förväntansfullt

fick höra att det är bara är hundar
som får bete sig så,
inte kvinnor över 32

de ska vara kyliga, oåtkomliga
som katter, dra sig undan
vara självgående

numer lägger jag mig alltid ner
och spelar död,
för vad katten det spelar ju ingen
roll hur man gör.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 439 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-03-03 12:58



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Underbart om konsten och spelet
2009-03-07

  katt.inc
Kul, underhållande och bra flyt. Snyggt diktat.
2009-03-04

    Jnåt
lägg dig på ett äkta kattvis på hans tidning precis i blickfånget - om du tycker att han är värd det...

i vilket fall en fin dikt!
2009-03-04

  Jan Linderoth
Visst har dom ett väl utvecklat signalsystem. De behöver inte ens slåss. Angående flirtandet så har jag alltid varit avundsjuk på katter för att de kan spinna.
2009-03-03

  Fredrik P. VIP
kul om konsten!
2009-03-03

    FinnRaggarn
Nosar nuh nuh nuh ,en honkatta som varit på mitt revir ,doftar ljuvligt.
2009-03-03

    Melona
haha


ohoh, det där med att vara sig själv
är det en klyscha eller ej?!

hursom, humor detta...
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund