Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växlande molnighet

som känslan när solen letar
sig fram ur molnen
känner jag hur sorgen lämnar
mitt medvetande

ensam står jag
fri inför framtiden
solsken i blick och
håret blekt av havssalt

så lägger jag mig
ner för att vila
när jag borde
börjat vandra
från molnen




Fri vers av Asgeirr Immanuel
Läst 504 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-03 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel