Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUGNET I DIN KYSS

 

Jag behöver inga ord

men älskar när du säger dem

säger dem

med din blick i min

i förtroende

därefter  din tystnad

*


Jag behöver ingen tystnad

men din gör mig lugn

tystnaden och

med din blick i min

i förtroende

sedan din kyss

*


Jag behöver inget annat

du ger mig allt

med orden och

din tystnad

i förtroende

din blick i min

och din kyss




Fri vers av Gryft
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-03 18:02



Bookmark and Share


    White as a star
Fin :)
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft