Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista slaget


den döda kroppen är kvar
han har börjat torka nu
och

luktar lite mindre
hon smeker hans kalla kind
och ler

han finns inte mer




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-04 06:35



Bookmark and Share


    sunnanvind
Känner en vämjelig känsla här... sista slaget..vad ställde det till med egentligen?
2009-03-04

  peter markurth
när man minst anarr det, är livet slut..
2009-03-04

    ej medlem längre
döden kan komma som en gåva... som du beskriver det är det en skräckis, och vem vet varför lättnaden finns i slutet?

riktigt bra tycker jag.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP