Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvisad?


Som en förvisad drottning
faller jag genom världsrymdens förtvivlan
kapad.
Du får inte göra så
Du får inte,
men kanske kan jag välja bort fallandet
och fylla mej med
högoktanigt raketbränsle
och sprakande lyfta mej
med elden sprakande kring håret
sluta bevaka såret
låta dej följa spåret.




Fri vers av Ulla Jonsson
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-04 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulla Jonsson
Ulla Jonsson