Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodådrorna och jag funderar; Have I lost my mind?



det är hans blodådror

tjocka

pulserande

levande

jag vidrörde dem

du tyckte mina slitna ärrade händer var vackra
jag förstod inte då

en kall kväll i december
när avskedet var nära sa du

\"kärlek är inget man pratar om
kärlek är något man känner\"

den kalla kvällen smakade vi varandras tårar




Övriga genrer av mysanpysan
Läst 584 gånger
Publicerad 2005-09-07 00:30



Bookmark and Share


  Tino
Ja hur kan jag ha missat denna?
Riktigt riktigt bra...

Ett kännsligt avsked
kan vara mycket vackert!
2005-12-27

  Oduglig
den här tyckte jag om.
"blodådrorna och jag funderar..."
drar till sig mycket uppmärksamhet.
lika så texten.fint!!
2005-12-04

  Dagg
Åh, vad jag gillar denna. Varm och sorglig utan att bli sådär klichig. En bra beskrivning. Poesin möter verkligheten precis där de ska. Braaaaa.
2005-09-08

  Roger VIP
Vemodsvackert och levande.
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan